Plaats je woning

Een proposall plaatsen is eenvoudig en kost nog geen 10 minuten. Bij ieder kopje staat een toelichting.

Je kunt op ieder moment je proposall aanpassen. Heb je toch nog vragen, stel ze dan gerust.

Gegevens over je woning

Omschrijf hier kort en krachtig jouw woning. De meeste potentiële kopers weten wat ze willen, kennen een bepaalde straat of wijk en zoeken heel specifiek. Beschrijf wat jouw woning zo aantrekkelijk maakt, of wat bijzonder is aan jouw woning. Als richtlijn hanteren wij het gebruik van circa 150-200 woorden. Korter is niet uitnodigend genoeg, langer is overbodig.
 

Je kunt hier tot maximaal 5 foto’s plaatsen die een goede indruk geven van jouw woning. Let er op dat de eerste foto een mooi beeld is in liggend formaat. Dat beeld zien potentiële kopers als eerste in de volle breedte op de pagina. Tips voor het maken van goede foto’s:

  • maak de foto’s bij daglicht
  • hou de camera (of smartphone) stevig vast en voorkom beweging
  • maak zoveel mogelijk liggende foto’s
  • vermijd foto’s gericht op een raam. Is dit onvermijdelijk gebruik de flits-functie

Controleer voor plaatsing even of de foto’s scherp zijn!

Selecteer foto Wijzig ×
Selecteer foto Wijzig ×
Selecteer foto Wijzig ×
Selecteer foto Wijzig ×
Selecteer foto Wijzig ×

Voeg nog een foto toe

Mijn account gegevens

Deze gegevens heb je nodig om je woning aan te passen of te verwijderen. De gegevens zijn niet zichtbaar op de site.Bij het plaatsen van mijn woning ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

  Als iemand geïnteresseerd is in jouw Proposall, dan laat deze dat weten aan ons en nemen wij contact met jou op. Je kunt er ook voor kiezen het contact rechtstreeks met jou te laten verlopen. Zet dan hier een vinkje.LET OP: het plaatsen van je woning kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van het aantal foto’s dat je hebt toegevoegd.