Monumentale driedubbele benedenwoning (1898)

Sint Willibrordusstraat 1, 1074XH, Amsterdam, de pijp
Benedenwoning
7 kamers
210 m2 / 600 m3
Buitenruimte: Ja
M2 buitenruimte: 210
Berging: Nee
Garage: Nee
Tuin: Ja
Dakterras: Nee

toon alle kenmerken

Omschrijving

Klassiek herenhuis met drie woonlagen. Per woonlaag is de oppervlakte 70m2. De belle etage bestaat uit een kamer en suite met klassieke en suite kasten en is voorzien van een visgraatparket. De etage heeft hoge plafonds (3m.40) en is voorzien van originele ornamenten. Ook de voorgevel van het huis is voorzien van fraaie ornamenten. Door de hoogte heeft het huis ook hoge ramen en is het voor een Amsterdams benedenhuis opvallend licht.

Het souterrain bestaat uit twee grote kamers en heeft een grote badkamer met bad, douche en toilet. Verder is in het souterrain nog een waskamer en een gang voorzien van een 4 meter lange wandkast.

Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer en een wc. Ook hier zijn de plafonds hoog (3m.30) en voorzien van ornamenten. Tussen de twee grote slaapkamers bevindt zich een tussenkamer die als walk in closet wordt gebruikt.

In totaal heeft het huis 3 wc’s en twee badkamers met separate bad en douche. Het gehele huis is voorzien van dubbel glas, cv met warm water installatie.

De tuin met een oppervlakte van 56m2 ligt op het zuiden

 

€ 1.700.000,- KK
DEEL