Ruime 6 kamer hoekwoning Amsterdam

Brenner 76, 1060NV, Amsterdam
Hoekwoning
6 kamers
135 m2 / 350 m3
Buitenruimte: Ja
M2 buitenruimte: 75
Berging: Ja
Garage: Nee
Tuin: Ja
Dakterras: Ja

toon alle kenmerken

Omschrijving

Deze hoekwoning/poortwoning is gelegen in een kindvriendelijke en lichte woonomgeving. Dit doordat er geen hoogbouw in de omgeving is. Alleen fraaie eengezinswoningen, 2/1 kapwoningen en vrijstaande woonhuizen. Voor de kids zijn er overal leuke speelveldjes in de buurt. U heeft een heerlijke tuin maar ook een zonne-/dakterras op het zuiden. Een extra slaapkamer boven de poort is niet de enige extra. U heeft een flinke voortuin en ook is de hoekwoning wat breder. 

De woning telt maar liefst 6 kamers waarvan 5 slaapkamers. Extra is de kamer boven de poort. De wijk “De Aker” is ook een jonge woonomgeving die uitstekend geschikt is voor gezinnen.

De woonkamer heeft een ruime living met open keuken, is tuingericht en heeft een schuifpui naar de tuin. Duurzaam kurk is de vloerafwerking door de gehele woning heen. Deze tuin heeft een sfeervolle vijver, een vergrootte berging en een achterom. De Bruynzeel keuken is in een L-opstelling geplaatst en biedt veel (berg)ruimte. Fraai detail zijn de ramen aan de keukenzijde welke zijn uitgevoerd met glas in lood zodat de zon een speels effect in de woning zal brengen. Tussen keuken en woonkamer is tevens een glasboog (dampdrempel) aangebracht. Het speelse effect is niet alleen fraai maar ook nuttig. De warme keukenlucht zal minder de kamer binnendringen.

De eerste verdieping: Alhier treft u 3 slaapkamers aan van goed formaat. Ook is op deze etage de geheel betegelde badkamer met douche, 2e toilet, designradiator en badmeubel.

De tweede verdieping: Dit is niet zomaar een zolderetage. Het platte dak van dit type woning zorgt dat u geen ruimteverlies heeft door de schuine daken. Het is een echte woonetage. Boven komt u in een zeer royale kamer die ook toegang biedt tot het dakterras. Deze kamer is zeer licht dankzij de grote raampartij. Een grote schuifwandenkast biedt zeer veel kastruimte en op in deze kamer is nog een separate kast voor de cv installatie. De bergruimte achter de knieschotten is wel 3 mtr. diep. Normaal gesproken zou dit het einde zijn van de indelingsomschrijving. Bij deze woning echter niet. Naast deze laatste kamer heeft u nog een extra slaapkamer boven de poort.

Deze woning ligt dichtbij de A9/A10. Schiphol ligt op 6 minuten afstand en met het openbaar vervoer (tramlijn 1) bent u in 20 minuten in het centrum van Amsterdam. Op 100 meter afstand bevindt zich een basisschool en op steenworp afstand het fraaie winkelcentrum. Ook recreatiegebieden en het Amsterdamse Bos zijn op fietsafstand op ca. 15 minuten fietsafstand. Parkeren is hier gewoon gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.

€ 320.000,- KK
DEEL