Sfeervolle patio-bungalow in Oosterhout Nb

Vlierlaan 224 , 4907 AX, Oosterhout NB
Geschakelde woning
5 kamers
140 m2 / 500 m3
Buitenruimte: Ja
M2 buitenruimte: 215
Berging: Ja
Garage: Ja
Tuin: Ja
Dakterras: Nee

toon alle kenmerken

Omschrijving

De stad Oosterhout Nb, omringd door prachtige bossen, heeft in 1809 zijn stadsrechten gekregen van Koning Lodewijk Napoleon. Een gezellige stad met mensen, die praten met een Zachte G.

Hier is onze woning gebouwd, een patio-bungalow ontworpen volgens de Bossche school. Belangrijk kenmerk van de Bossche School is de sobere vormgeving en het gebruik van materialen zoals beton, baksteen en hout.

Wij wonen hier sinds 1977 en met veel plezier. De bungalow beslaat een perceeloppervlakte van 140m2 en heeft 500m3 inhoud.

Waarom dan op de site van Proposall?

Deze site is vernieuwend op het gebied van koop-en verkoop van een huis. Je hoeft niet direct weg, maar de mogelijkheid tot verkoop word je geboden. Je kunt rustig en weloverwogen te werk gaan. Wij gaan langzaam naar de pensioengerechtigde leeftijd toe en willen, indien het ons gegeven is, hiervan gaan  genieten. Weg en waar naartoe wanneer je wilt en hoe lang je wilt. Een appartement zou een uitkomst voor ons zijn.

Onze patio-bungalow ligt met de voorzijde op het noorden. Hier bevinden zich de entree, hal, kantoorruimte, het toilet, de douche en 3 slaapkamers met een badkamer behorend bij de ouderslaapkamer.

Dan komt het effect van dit huis; je opent de tussendeur en WAUW een heerlijke ruime, zonnige woonkamer met keuken in L-vorm. De bijkeuken voor de nodige apparatuur grenst aan een blinde muur, die de afscheiding vormt met de buren. Zo is de patio ontstaan. De ruime patio is heerlijk, vooral in het vroege voorjaar als het zonnetje schijnt, kun je buiten zitten. De grote achtertuin is ruim van opzet, onder architectuur aangelegd, met een knipoog nar de Japanse tuinen. Hier is het goed toeven. Je waant je op vakantie in je eigen huis. Je woont hier zo vrij als een vogeltje.

Klinkt dit aantrekkelijk of is er interesse in onze woning. Via de link van Proposall is contact altijd mogelijk.

€ 350.000,- KK
DEEL