Verhalen van anderen

Wij van Proposall zijn geïnspireerd geraakt door verhalen van anderen. Verhalen die bevestigen dat jouw proposall succes kan hebben. Hieronder tekenen we er enkele op. De namen zijn gefingeerd, maar de verhalen zijn echt!

 

€ 300.000 winst

Philip en Julia woonden tot volle tevredenheid in een prachtig jaren ’30 pand in een randgemeente van Utrecht. Perfecte ligging, ruime en zonnige tuin en verbouwd naar eigen wensen. Hier zouden ze de komende jaren blijven zitten. Tot een makelaar aanbelde en hen een anoniem bod deed van € 1,1 miljoen. Ze hadden zelf € 800.000 betaald. De eerste reactie was een afwijzing, ook al waren ze erg gevleid. Maar toen begon het te knagen. € 300.000 winst gaf wel een heel mooi perspectief: dan konden ze ergens hun eigen droomhuis gaan bouwen. Na zes weken hebben ze de makelaar gebeld en zijn ze toch ingegaan op het bod. Kopers blij, want zij wilden per sé die woning hebben. En Philip en Julia laten hun eigen droomhuis bouwen. Een onverwacht mooie verrassing!

 

Blijven zitten waar je (goed) zit

Luc en Sandra huurden een huis in een randgemeente van Den Bosch. Huren was op dat moment ideaal wegens werk. Maar na een jaar werd duidelijk dat de werkplaats de komende jaren permanent zou zijn. Luc en Sandra woonden heerlijk en wilden niets anders, maar de verhuurders kwamen terug uit Amerika en dus moesten Luc en Sandra iets anders gaan zoeken. In de wijk stond echter niets te koop en dus zijn ze briefjes in de bus gaan stoppen: ‘woning gezocht’. Er reageerden vier mensen en uiteindelijk hebben Luc en Sandra een woning in de wijk waar ze wilden blijven, kunnen kopen. Door hun eigen actie hebben ze latent aanbod zichtbaar gemaakt!