Waarom plaatsen?

Proposall, niets te verliezen
Verkopen omdat het kan, niet omdat het moet. Plaats gratis een proposall van je huis en kijk wat er op je afkomt. Zonder druk, zonder het gevoel dat je snel weg moet. Want je hoeft niet weg. Maar als iemand bereid is in te gaan op jouw voorwaarden? Dan wil je graag verkopen en verhuis jij naar je ‘droomhuis’. Verkopen met Proposall is heel ontspannen, maar ook tegelijkertijd een beetje spannend. Je weet immers niet wat er gaat gebeuren.

 

Waarom is Proposall aantrekkelijk voor aanbieders
Je huis verkopen als het moet is niet altijd prettig. Daarom kun je het beter aanbieden als het niet hoeft. Jij kunt dan volledig ontspannen bepalen hoe en wat je wilt.
Je hebt als aanbieder volledig het stuur in handen en bepaalt de condities waaronder de woning eventueel kan worden overgenomen. Je maakt daarmee kans op een droomtransactie.
Je hoeft geen hoge courtagekosten te betalen, aangezien je veel werk zelf doet.
Je betaalt alleen voor de dienstverlening van Proposall als er daadwerkelijk een transactie plaatsvindt. Niets te verliezen dus!

 

Waarom is Proposall aantrekkelijk voor kopers
Als koper zit je vaak te wachten tot dat ene droomhuis langskomt. Op Proposall vind je deze huizen gewoon. Proposall presenteert woningen die je niet op andere woningsites aantreft.
Vind je desalniettemin jouw droomwoning niet, dan kun je Proposall een verzoek doen voor jou op zoek te gaan in de specifieke wijk of straat waar je zoekt.
Voor kopers zijn er geen kosten aan Proposall verbonden.